Psycholoog

Psycholoog Dilys Moons

inzicht vanuit een ander perspectief

 

Portret Dilys Moons - fotograaf Jolanda Ruissen

 

Wanneer je hulp zoekt bij een probleem dan heb je de eerste stap al gezet. Het is goed dat je inziet dat het alleen niet lukt. Problemen en klachten overkomt ons allemaal en is dus zeker niet gek. Stress, burn-out of relatieproblemen zijn enkele voorbeelden waar ik je mee kan begeleiden. Hoe eerder je aan de slag gaat, hoe eerder je anders naar je klachten kan gaan kijken.

 

 

 

Er zijn zoveel probleemprofielen als mensen. Waar je ook mee zit, je kunt me altijd even bellen of mailen. Ik hoor graag je verhaal en kan dan vertellen wat we samen kunnen doen. Onderstaande problemen kom ik vaak tegen in de praktijk:

 • Een burn-out
 • Relatieproblemen
 • Slecht verwerkte traumatische ervaring
 • De zogeheten quarterlife crisis
 • Somberheidsklachten
 • Problemen door ingrijpende levensgebeurtenissen
 • Angstklachten
 • Rouwverwerking
 • Verslavingsproblemen
 • Of je merkt dat je niet alles doet wat je zou willen

   

Inzicht gevende behandeling

Wanneer we goed begrijpen waar je mee zit, help ik je te vinden waar je klacht vandaan komt en door welke mechanismes het in stand gehouden wordt. Zie het als een reis door jezelf, waarbij het je duidelijk wordt wat je eigen kwaliteiten zijn. Maar ook wat je oude patronen zijn waar je keer op keer in vervalt. Je leert te begrijpen hoe de wereld om je heen op jou ingrijpt en wat je moet doen om je eigen kompas te volgen.

Om dat goed te kunnen doen, zorg ik allereerst voor een veilige omgeving. Je zult je tijdens de sessies op je gemak voelen. Dat is belangrijk, want we moeten misschien dingen bespreken die moeilijk zijn om onder woorden te brengen of die je raar vindt van jezelf. Vervolgens zal je merken dat ik je veel van jezelf op een andere manier laat bekijken. Door het een ander perspectief te geven, door verbanden zichtbaar te maken of door juist afstand te nemen. Het is mijn ervaring dat deze manier van werken niet alleen klachten en vragen verhelpt, maar dat het je wezenlijk doet veranderen.

Je groeit uit tot wie je werkelijk bent. Je wordt wijzer over jezelf. Dat inzicht helpt je niet alleen nu, daar heb je je hele leven wat aan.

Heb je nog vragen? Neem contact op voor persoonlijk en deskundig advies in jouw situatie. Volwassenen kunnen bij mij terecht. Ik heb geen wachtlijst, dus je kunt direct een afspraak maken.

 

 

Portret Dilys Moons - fotograaf Jolanda RuissenContact

Dilys Moons

06-19179602

dilys@tobeyoung.nl

www.psycholoog-rotterdam.com

logo NIPlogo NFGlogo NIBIGlogo RBCZ