Coaching

Coaching voor jongeren en jongvolwassenen

ontdek de wijsheid in jezelf

To be Young biedt coaching van een jongerencoach of psycholoog in Rotterdam aan jongeren en jongvolwassenen die even een steuntje in de rug nodig hebben. Want soms zit het leven weleens tegen. En dan is het fijn als er iemand is die je begrijpt, met je meekijkt en je helpt om de wijsheid in jezelf te ontdekken. Zodat je nieuwe stappen kunt zetten en de juiste keuzes kunt maken voor een gelukkige en succesvolle toekomst.

Jongerencoach Jolanda Ruissen heeft jarenlange ervaring als begeleider en coach in de zorg voor jongeren en jongvolwassenen. Zij heeft veel kennis van en ervaring met o.a. autisme, adhd en gedragsproblemen. Heb je last van o.a. piekeren, onrust in je hoofd, moeilijk slapen, stress, examenvrees of faalangst? Als jongerencoach en geregistreerd VMBN mindfulnesstrainer kan zij jou helpen. Je leert om meer te ontspannen, minder te piekeren en beter te concentreren. Door stil te staan bij jezelf krijg je nieuwe inzichten die je helpen om relaxter in het leven te staan en de keuzes te maken die bij jou passen.

Jongerencoach Rotterdam

meer informatie / afspraak maken bij jongerencoach Jolanda Ruissen?

 

Ook als volwassene en als ouder kun je terecht bij To be Young. Psycholoog Dilys Moons is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP en NFG). Zij begeleidt al vele jaren mensen met o.a. burn-out, stress, somberheid, trauma, angst, relatieproblemen of een verslaving. Haar therapie kenmerkt zich door het inzichtgevende karakter. Je leert te begrijpen hoe de wereld om je heen op jou ingrijpt en wat je moet doen om je eigen kompas te volgen.

Psycholoog Rotterdam

meer informatie / afspraak maken bij psycholoog Dilys Moons?